NK HAJDUK 1932 – NK ENKEL 3:0

10/11/2021

Iako je fokus većine konavoske javnosti bilo usmjeren na utakmicu na Šupjaci između Konavljanina i Slavena, sigurni smo da se neko sjetio da Enkel igra u Vela Luci. Evo mali osvrt na našu utakmicu.
Enkel je opet izgubio u gostima, opet sa tri gola u svojoj mreži. Treba napomenuti da je Enkel krenuo na putovanje bez nekoliko svojih ponajboljih igrača i da je igrao protiv igrački nadmoćnijeg domaćina kojemu je ove sezone cilj ostvariti povratak u 1.žnl. Svi golovi su pali u prvom poluvremenu, prvi iz penala, drugi iz kornera, a treći nakon što je lopta od obrambenog bloka promijenila smjer, prevarila vratara i završila u suprotnoj strani gola. Sve pohvale našim igračima idu za pristup i zalaganje cijelu utakmicu, a pogotovo za drugo poluvrijeme u kojemu ne samo da nisu dopustili da favorizirani domaćini povećaju prednost nego su i uspjeli stvoriti par šansi.
Čestitamo Hajduku na zasluženoj pobjedi i Torcidi Vela Luka njihov 26. rođendan. Poseban doživljaj je bilo igrati pred 200-tinjak ljudi uz bakljadu i navijanje tokom cijele utakmice.

Hajduk 1932 – Enkel

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *