Konavoska kronika
Utorak, 02.07.2013

Borac propustio broj jedan u skupini,eurogol Loća prelomio utakmicu...

 

Sinoć se igralo zadnje kolu u skupinama C i D. U skupini C super dvoboj Borca i Hajduka odlučivao je pobjednika skupine.Iako je Borac većim dijelom utakmice bio bolja momčad,vodili su i dva razlike Hajduk se uspio vratiti i slaviti nakon boljeg izvođenja penala.

 

Drugi dvoboj skupine C protekao je u revijalnom tonu,Rajdani su slavili protiv Mikulića 2:0.

 

U skupini D Apostoli i Dunave su odigrali zanimljivu utakmicu iako nije bilo nikakvog značaj.Dunave dolaze u vodstvo pogotkom A.Primića,a Apostoli preokreću stvari 3min prije kraja pogodcima J.Ljubenka.

 

I na kraju utakmica koja je odlučivala prolaz u drugi krug. Enkel je "isprašio" Zastolje sa čak 8:1.Enkel je počeo utakmicu odlično i brzo zabija dva pogotka,ali nakon toga N.Šapro smanjuje rezultat.Zastolje u sljedećih nekoliko minuta igra bolje i prijeti,da bi svaku njihovu nadu uništio "El Loco" fantastičnim udarcem skoro s pola igrališta,od jednu pa od drugu stativu i u gol.Nakon toga je na terenu postojala samo jedna ekipa,što je značilo da je Enkel (zvuči nevjerojatno),prvi put u povijesti turnira prošao skupinu.

 

Večeras su na rasporedu završne utakmice u skupinama A i B. U skupini A sve je riješeno,Čilipi su A1,a Dubravka A2. Zato će u skupini B biti zanimljivo,očekuje nas jedna od najkomentiranijih utakmica ikad na turniru,Gruda vs Grudensburga,što će se dogoditi ostaje za vidjeti...